Vrouwtje, vertel (nog) eens?

Het nieuwe boek van Patricia van der Veen uit Epe is verschenen

Op vrijdag 23 september is het nieuwe boek 'Vrouwtje, vertel (nog) eens? - Eindelijk een vervolg op "Vrouwtje, vertel eens?"' van Patricia van der Veen verschenen. Dit dierenboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

De vriendschap van een Franse Bulldog is onbetaalbaar, soms zelfs letterlijk. Echte dierenliefde kent geen grenzen, of toch wel? Hoever mag je gaan uit liefde voor je trouwe makker? Lees de antwoorden in het vervolg op "Vrouwtje, vertel eens?". Maak kennis met een unieke hond en zijn vrouwtje. Beleef de streken die hij uithaalde op de hondenschool en zijn capriolen op het strand in Zuid-Frankrijk. Vrouwtje deelt op een openhartige en ontroerende manier haar diepste gedachten. De momenten waarop ze hem het liefst achter het behang wilde plakken, zijn grenzeloze emotionele steun, de vele hilarische en soms een beetje gênante avonturen die Bouffon beleefde. Lees ook het rauwe en eerlijke relaas van het laatste jaar van Bouffon, en de hartverscheurende keuzes die zijn vrouwtje maakte.

 

Over de auteur

Patricia van der Veen (48) uit Epe is bijna dagelijks te vinden op Nederlands grootste luchthaven, waar zij en haar collega's passagiers met raad en daad terzijde staan. Haar grootste hobby's zijn schrijven en fotograferen. Ze publiceerde reeds vele tientallen gedichten, columns en korte verhalen. In 2015 publiceerde ze haar eerste boek "Vrouwtje, vertel eens?". Daarin vertelde zij over het eerste jaar dat ze doorbracht met haar grote liefde, Franse Bulldog Bouffon. Ruim 7 jaar later besloot zij de andere verhalen over dit bijzondere dier te bundelen, om de waardevolle herinneringen aan haar hond levend te houden. Een must-have voor dierenvrienden, hondenmensen en liefhebbers van Franse Bulldoggen in het bijzonder.

Boekgegevens

Titel: Vrouwtje, vertel (nog) eens? - Eindelijk een vervolg op "Vrouwtje, vertel eens?"
Auteur: Patricia van der Veen
Verschijningsdatum:  23-09-2022 Aantal pagina's:   248
ISBN:  9789464680836 Geïllustreerd:  nee
Verkoopprijs:  € 22,50 Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België