Wollig Landleven Zomerfair bij kasteel Vosbergen Heerde

 

 

 

 

Voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

 

Een sfeervolle winterfair op het landgoed Vosbergen met van alles op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten, handwerken, homedecoratie, kleding en nog veel meer…

 

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli is er een Wollig Landleven Zomerfair rondom het kasteel Vosbergen in Heerde. Meer dan 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

 

Wol

 

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook doen met wol, kun je dit niet missen. Schuif aan bij de handwerkvrijplaats met je handwerk om kennis uit te wisselen of kruip achter een spinnenwiel. Leer van alles over verven en worden er diverse workshops gegeven.

 

Lifestyle

 

Het is gewoon genieten om tussen al het moois, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Prachtige houtbewerking, sierraden uit Venetië of handgemaakte sierraden. Keramisten presenteren hun schitterende ontwerpen, noem het maar op.  Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

 

Streekproducten en Food

 

Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land waaronder natuurlijk de Veluwe met bijvoorbeeld jams, wildproducten maar ook vele kazen, worsten etc. Of liever een gegrilde sparerib of een heerlijk broodje verse zalm of paling? Gebak, Plattelandsproducten, teveel om op te noemen.

 

Muziek en amusement…

 

Op beide dagen is er sfeervolle muziek. Ook kunt u deelnemen aan de rondleiding die worden gegeven over het landgoed en met bezichtiging kasteel.

 

Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie bij kasteel Vosbergen in Heerde. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer en gezelligheid voor jong en oud.

 

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan deze fair van Wollig Landleven.

 

We zien u graag bij Wollig Landleven Zomerfair kasteel Vosbergen Heerde.

 

Vrijdag 1 juli van 11:00 tot 21:00 uur

Zaterdag 2 juli van 10:00 tot 16:30 uur

Vosbergerweg 38

8181JJ Heerde.

 

Meer Informatie: www.wolliglandleven.nl

 

Entree 5,-per persoon. Kinderen tot 14 jaar gratis. Parkeren gratis.

Kaarten zijn te koop bij de kassa.