Excuses van Motorclub Nunspeet

 

De Motorclub Nunspeet (MCN) biedt excuses aan voor de wijze van communiceren rond de afgelaste Classic Demorace op Hemelvaartsdag. HCN betreurt dat de suggestie is gewekt dat de fietsfabrikanten Forza en Stella hierin een rol hebben gespeeld.

 

Alfred Landmeter, voorzitter van de motorclub legt uit: “Zowel bij de locatie bedrijventerrein Lepelingen als later op bedrijventerrein De Kolk is er onvoldoende tijdig en zorgvuldig gecommuniceerd met de betrokken ondernemers. De voorbereiding is niet goed geweest. En dat betreuren we”.

 

De Classic Demo Nunspeet is een race van klassieke motoren die eens in de twee jaar wordt gehouden op een parcours op bedrijventerrein Lepelingen. Vanwege de gevolgen voor de bereikbaarheidheid van de bedrijven op deze dag is tijdige en zorgvuldige communicatie met alle betrokkenen van groot belang. “En dat gaan we beter doen”, belooft de voorzitter van de motorclub: “Met alle betrokkenen gaan we voor een volgende editie tijdig in overleg om te kijken hoe we het met elkaar weer tot een succes kunnen maken, zo veel mogelijk rekening houdend met de belangen van alle partijen”, aldus Alfred Landmeter.