Koen voor vier tot twaalf weken aan de kant

Aanvoerder Koen Logen heeft bij een verkeerde beweging tijdens de wedstrijd tegen VENO de binnenkant van zijn rechter knie geblesseerd. Voorhet herstel ervan staan vier tot twaalf weken, zo kreeg hij uit medische hoek te horen.

"We hopen er zo snel mogelijk weer bij te zijn", zegt de speler die eerder al enkele keren langdurig met blessures aan zijn andere knie te maken kreeg. Hij is coachend en als uitzetter van de lijnen voor sv Epe van grote waarde. Omdat ook Maurits de Jong geblesseerd is zit trainer Martijn de Haas juist op het middenveld  met wat problemen.

Epe wordt deze competitie getroffen sdoor een ware golf aan blessures. Sven Hoogenboezem is er al een heel seizoen niet bij en ook doelman Bas van Schoonhoven staat langdurig langs se kant. Dat laatste ironisch genoeg na een hard ingeschoten bal op de training van de voet van De Jong. Lars Timmer is er niet meer bij en verder vertrokken Yannick en Ramon Heukels naar KCVO. Een zware aanslag op de toch al niet brede selectie,

Een opsteker is het optreden van de JO19 die in de vierde divisie ongeslagen op kop blijft. En de trainer daarvan is, om het kringetje rond te maken, Koen Logen! De sympathieke sportman krijgt veel reacties, ook van tegenstanders in de competitie waarmee hij goede contacten heeft.