EpeDoet! Vrijwilligersvacatures gemeente Epe

 

 

 

EpeDoet! is het onafhankelijke en gratis platform voor vrijwilligerswerk in de gemeente Epe. EpeDoet! is er zowel voor inwoners als voor verenigingen en organisaties. Vraag en aanbod rondom al het vrijwilligerswerk in de gemeente Epe komen hier samen. Hieronder vind je actuele vrijwilligersvacatures. Meer informatie via www.epedoet.nl of bel naar Koppel-Swoe via 0578 67 67 67.

 

Wil jij gezellig kletsen en op stap met Corry?

De 71 jarige Corry uit Vaassen wil graag een maatje. Gezellig samen kletsen, op stap met de scootmobiel en hulp bij computerzaken. Lijkt het jou leuk om contact met Corry te maken?

 

Ga jij aan de slag bij de redactie van magazine ‘De Natuur uw Arts’?

Contacten onderhouden, artikelen voorbereiden, vragen van lezers beantwoorden en het bijhouden van deadlines. Dit zijn een aantal taken waar jij dan mee aan de slag zou gaan. Word jij het centrale aanspreekpunt van de redactie?

 

Wil jij George helpen met zijn digitale vaardigheden?

Wil jij samen met George een kopje koffie drinken en hem tegelijkertijd helpen met digitale vaardigheden?

 

Stilzitten niks voor jou? Help bij de beweegactiviteit in de Boskamp!

Iedere vrijdag is er een beweeguurtje bij de Boskamp om conditie en kracht op te bouwen. Wil jij de medewerker welzijn helpen bij de uitvoering van dit uurtje?

 

Wil jij wandelen met een bewoner?

Geniet jij ook zo van de natuur? Doe dit dan samen met een bewoner van de Boskamp! Maak samen een wandeling of een tochtje op de duofiets. Je kunt zelf het moment kiezen waarop dit voor jou uitkomt.  

 

Ga jij aan de slag als penningmeester of voor het beheer van de collectie?

Als penningmeester ontferm je je over de begroting, jaarrekening en BTW aangiftes. Of ben jij het nieuwe bestuurslid met affiniteit voor het beheer van de historische collectie. Je werkt zo mee aan het behouden van de prachtige historisch collectie.

 

Bedien jij straks de mediakar bij de Nieuwe Eper Sociëteit?

De NES is op zoek naar een vrijwilliger die zo’n 10 a 15 keer per jaar de mediakar wil bedienen tijdens lezingen. Klaarzetten van de materialen en ondersteunen tijdens de lezing. Is dat iets voor jou?

 

Samen boodschappen doen. Iets voor jou?
Voor twee dames uit Epe zijn we op zoek naar iemand die wekelijks samen boodschappen wil doen. Het gaat om twee aparte verzoeken. Een mevrouw met een lichamelijke beperking wil graag wekelijks op vrijdag boodschappen doen en soms een uitje. Een oudere dame uit Epe wil graag wekelijks samen boodschappen doen.