Coronavaccinatie zonder afspraak in Veluvine

 

Een goed punt voor informatie en een prik zonder afspraak

 

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op vrijdag 10 december aanwezig in Veluvine Nunspeet voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken.

 

Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich minder makkelijk verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom willen we iedereen in de gemeente Nunspeet in deze pop-up locatie de gelegenheid bieden om zich te laten informeren. Kies je voor vaccinatie, dan kan dat gelijk.

 

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. In de pop-up locatie geven we je alle informatie en kun je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgen wij dat je dit kan doen op basis van goede, open en eerlijke informatie.

 

De pop-up locatie in Veluvine is op vrijdag 10 december geopend van 11.00 tot 19.30 aan de F.A. Molijnlaan 186. Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op: www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/vaccinatietour-door-de-regio