Wollig Landleven Winterfair bij kasteel Vosbergen Heerde

 

 

 

 

Voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

 

Een sfeervolle winterfair op het landgoed Vosbergen met van alles op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten, handwerken, homedecoratie, kleding en nog veel meer…

 

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november is er een Wollig Landleven Winterfair rondom het kasteel Vosbergen in Heerde. Meer dan 70 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten. 

 

Wol

 

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen.

 

Lifestyle

 

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

 

Streekproducten en Food

 

Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land waaronder natuurlijk de Veluwe met bijvoorbeeld jams, wildproducten maar ook vele kazen, worsten etc. Of liever een vers gegrilde sparerib? Gebak, Plattelandsproducten, teveel om op te noemen.

 

Muziek en amusement…

 

Op vrijdag: Silvie Waucomont,gitaar en dansgroep Switch en dansgroep Clash van Cultuurplein, onder leiding van Yvonne Ballijns. En de Gelegenheidsband van Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina Heerde.
Op zaterdag: Silvie Waucomont gitaar, gelegeheidsband Wilhelmina, kinderkoor Emst,Gelegenheidsband Wilhelmina, kinderkoor Emst, bigband Heerde
Verder: rondleidingen over het landgoed, bezichtiging kasteel.

 

Dit alles vindt plaats op de prachtige locatie bij kasteel Vosbergen in Heerde. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kunt u dit niet missen. Sfeer en gezelligheid voor jong en oud.

 

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan deze fair van Wollig Landleven.

 

We zien u graag bij Wollig Landleven Winterfair kasteel Vosbergen Heerde.

 

Vrijdag 26 november van 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag 27 november van 10:00 tot 16:30 uur

Vosbergerweg 38

8181JJ Heerde.

 

Meer Informatie: www.wolliglandleven.nl

 

Entree 5,-per persoon. Kinderen tot 14 jaar gratis. Parkeren gratis.

 

Via de website van Wollig Landleven kunt u eventueel tickets bestellen. Natuurlijk kunt u ook een ticket kopen bij de kassa.

 

VRIENDELIJK VERZOEK


Wollig Landleven is verplicht om bezoekers om een QR code te vragen (3G) Volg de aanwijzingen van de organisatie en vrijwilligers alstublieft op. Samen kunnen we er geweldig leuke dagen van maken.