Nunspeet uit de kunst en Froyo gaan verhuizen

 

 

Nunspeet uit de Kunst en Froyo gaan verhuizen. Per 1 maart 2022 nemen ze hun intrek in het pand aan de Dorpsstraat 23 in Nunspeet (waar nu Shoetime zit). Beiden zijn nu nog gevestigd op het Nunspeetse stationsplein, maar met de bouw van de tunnel gaat de hele stationsomgeving een metamorfose krijgen.

 

Wethouder Marije Storteboom is blij dat Nunspeet uit de Kunst samen met Froyo een mooie plek krijgen in het Nunspeetse centrum; “dat is zowel voor ons centrum alsook voor onze gasten een mooie centrale plek”.

 

Ook voorzitter Dick van Hemmen van Nunspeet uit de Kunst is blij met de nieuwe plek: “Het is goed dat de ontwikkeling van de stationsomgeving snel ter hand wordt genomen. Wij als Nunspeet uit de Kunst en ook Froyo staan klaar om vanaf maart volgend jaar onze bezoekers gastvrij te ontvangen en ze vanaf onze nieuwe plek wegwijs te maken in de gemeente”, aldus Van Hemmen.

 

Halverwege 2022 zal het huidige gebouw op het stationsplein worden gesloopt vanwege de voorbereiding voor de werkzaamheden aldaar.