Cabaret Renate Reijnders in Kulturhus Epe.

 

 

Op zaterdag 20 november a.s. treedt in het Kulturhus aan de Stationsstraat 25 te Epe op de cabaretière Renate Reijnders (George Visser producties): met Het Liefdescollege.

Een liefdescollege? Hebben we dat nodig? Volgens comédienne en liefdesprofessor, Renate Reijnders wel: er valt namelijk nog heel wat te leren en vooral te lachen om de liefde. Daarom geeft ze in haar show niet alleen flirt-tips en hilarische liefdesfacts, maar ook bruikbare tips om een relatie leuk te houden. Renate helpt je als een ware cupido op weg, wat je relatiestatus ook is! Of je nou single bent of al in een jarenlange relatie zit, je zult zien dat je nog steeds een hoop kunt leren èn lachen over de liefde. Het Liefdescollege is een college, show en cabaret in één!

Naast cabaretière is Renate humortrainer in het bedrijfsleven en vaak te zien in tv-series. (o.a. Gooische Vrouwen). Ook is zij columniste en als stemacteur te horen in verschillende commercials, o.a. Bavaria en Zalando. In 2015 speelde zij mee in de Gouden Kalf winnende film GLUCKAUF van Remy van Heugten. Na drie succesvolle seizoenen met “Het Humorcollege” getoerd te hebben, is Renate nu te zien in de theatervoorstelling “HET LIEFDESCOLLEGE”!

Een absolute garantie voor een humorrijke en liefdevolle avond.

Zie ook de website www.kulturhusepe.nl.

 

Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 16,50 inclusief drankje.

 

Let op:          Uiteraard houden we ons de coronamaatregelen. Gelieve uw QR-code of vaccinatiebewijs mee