Plannen voor groot onderhoud N303 Ermelo – Harderwijk

 

Provincie Gelderland voert in 2022 en 2023 groot onderhoud uit aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk. De provincie vernieuwt op een deel van de weg het asfalt en voert daarnaast maatregelen uit om de verkeersveiligheid te verbeteren. De plannen zijn te zien via een presentatiefilm en de ontwerptekeningen op de website www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk. Belangstellenden kunnen vragen stellen over de plannen tijdens een digitale informatieavond.

Digitale informatieavond

De digitale informatieavond is op woensdag 24 november van 19.30-21.00 uur. Tijdens de digitale avond beantwoordt de provincie samen met de gemeente Harderwijk de vragen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met maandag 22 november via de website www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk. De deelnemers krijgen vooraf een mail met meer informatie en de link naar de online bijeenkomst. Deze vindt plaats via MS Teams. Een account is niet nodig. Als er te veel aanmeldingen voor één avond zijn, komt er op een later moment een tweede informatieavond.

Meer informatie

Meer informatie over de plannen voor de N303 tussen Ermelo en Harderwijk is te vinden op: www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk. Lukt het niet om de plannen digitaal te bekijken of de vragen digitaal te stellen, dan kunnen belangstellenden ook telefonisch contact opnemen met de provincie.