Epe voor Epe zoekt goede doelen

 

EPE/VAASSEN/EMST/OENE - Een geluidsinstallatie voor een vrouwenclub? Een speelveld voor de jeugd van een sportvereniging? Instrumenten voor een muziekvereniging? Enkele voorbeelden van de gekozen goede doelen van het fietsevenement ‘Epe voor Epe’ in 2019. Er werd in totaal maar liefst 8.200 euro verdeeld bij dit sportieve initiatief van Inner Wheel Epe en Rotary Club Epe.

“Na twee jaar geen Epe voor Epe door corona, gaan we ervan uit dat dit evenement in 2022 weer kan plaatsvinden”, begint Anja Wassink, voorzitter van Epe voor Epe 2022 te vertellen. “Kan jouw club, school, organisatie, stichting of vereniging uit de gemeente Epe dus een extra centje gebruiken voor een concreet project? Meld dat goede doel dan nu aan. Dit kan tot 1 februari 2022 via onze website www.epevoorepe.nl.”

 

Anja benadrukt wel dat het bij Epe voor Epe niet een kwestie is van je aanmelden en achterover leunen. “We doen het echt samen. Jij verkoopt als club/vereniging zelf kaarten voor onze (goed verzorgde) fietstocht. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk kaarten te verkopen. De opbrengst van de gehele dag wordt namelijk naar rato verdeeld over de geselecteerde doelen.”

 

Tiende editie: 18 juni 2022

De tiende editie van dit populaire fietsevenement van Inner Wheel Epe en Rotary Club Epe wordt 18 juni 2022 gehouden. Ook dit jaar is start en finish bij museumboerderij Hagedoorns Plaatse. Voor clubs, verenigingen, stichtingen en andere organisaties is Epe voor Epe een succesvolle manier om extra euro’s te verdienen. Vaak is er wel een wensenlijstje, maar ontbreken de financiële middelen om iets te realiseren of aan te schaffen. Met het evenement Epe voor Epe kan zo wat extra’s binnengehaald worden. Inner Wheel Epe en Rotary Club Epe zorgen er voor dat

de fietsers tijdens de fietstocht een lunchpakket en diverse andere versnaperingen krijgen. Anja Wassink: “Het eindigt met een gezellige bijeenkomst bij Hagedoorns Plaatse, waar de opbrengst bekend wordt gemaakt en de deelnemers nog een warme maaltijd krijgen.”

 

Inschrijven?

Ook geïnteresseerd om een goed doel in te schrijven en zo geld in te zamelen tijdens de

fietstocht Epe voor Epe? Meld dan voor welk concreet doel het geld nodig is. Het geld kan

niet gebruikt worden voor aanvullen van de clubkas. Ook belangrijk? Hoe gaat de vereniging

deelnemers voor de fietstocht werven en wie is de contactpersoon. Meer informatie? Surf

dan naar de website www.epevoorepe.nl