Nunspeet maatje te groot voor sv Epe

NUNSPEET - Het tweede bekertreffen eindigde voor sv Epe in ween nachtmerrie. Nunspeet overklaste blauw -wit en stapte met een 6-0 zege van het veld af. Voor Epe na de hoopgevende partij tegen ASV Dronten een fikse tegenvaller.

Toch was het eerste half uur voor Epe. Het drong brutaal de zestien binnen, creërde een reeks kansen, maar door uitstekend keeperswerk van Jardi Niebeek en de tegenwerking van paal en lat kwam de thuisclub die periode ongeschonden door.

In de 37ste minuut brak Emiel Goud de score open Daarna ging het snel. Na 55 minuten stond er 6-0 op het scorebord. Bij Epe achterin wasn het één grote chaos. "We hebben nog niet in deze samenstelling centraal achterin geaspeeld. Bovendien hebben ze bij Nunspeet voorin mensen lopen die we in de competitie gelukking niet zullen tegen komen." Daar zegt trainer Martijn de Haas geen woord teveel mee. Emiel Goud met twee en Vincent Huisman met vier treffers stuurden de Eper verdedigers van kastje naar de muur. Na rust viel ook nog Dani Schmitz in die er bij WHC drie maakte. 

Bij Epe bleven aanvoerder Koen Logen en vooraL ook de jonge Tijn Nijhof overeind en omdat trainer Lukas Hoekman van Nunspeet enkele jonge gasten de wei instuurde bleef Epe een rampzaliger uitslag bespaard. Zaterdag de laatste bekerwedstrijd tegen ZAC waarin Epe het geschonden blazoen kan herstellen.