Van links naar rechts Henry Scheffel (bestuurslid technische zaken), Remon van Schoonhoven en voorzitter Wim Meuleman

Trainer Remon van Schoonhoven verlengt nu al bij KCVO

 

Hoewel het nieuwe seizoen 2021/’22 nog moet beginnen, hebben KCVO en Remon van Schoonhoven het contract van de hoofdtrainer nu al verlengd. Daarmee is de Epenaar tot medio 2023 verbonden aan de Vaassense club uit de Derde Klasse. Daarmee wil het bestuur nogmaals het vertrouwen uitspreken in de oefenmeester.

 

Zowel de spelers als de technische commissie zijn uiterst enthousiast op de manier waarop Van Schoonhoven de groep traint en begeleidt. Zijn manier van werken slaat erg goed aan bij de zeer jonge, ambitieuze selectie die – nu het competitievoetbal weer mag beginnen – hoopt mee te kunnen doen om de prijzen in haar klasse. Vandaar dat het Toyota Wagenmaker Toernooi een uitstekend moment was om het nieuws naar buiten te brengen.

 

De trainer begon in de zomer van 2018 op Sportpark De Egelbeek. Remon van Schoonhoven was al uitstekend ingevoerd in het regionale voetbal en kent nu dus ook KCVO door en door. ,,Hij kan de jongens motiveren en zorgt voor een goede sfeer”, aldus voorzitter Wim Meuleman. ,,Verder hebben we er vertrouwen in dat hij met deze groep succes kan behalen. Dan is het niet meer dan logisch dat we nu al met elkaar verlengen.”