Bijzondere nachten en cocooning in de natuur

 

Na een dag vol bezoeken aan kastelen, wandeltochten of proeverijen van streekproducten, wordt het tijd om na te denken over uw accommodatie: waar kunt u een bijzondere nacht doorbrengen, midden in de natuur? Zoom op liefdesnestjes voor een geslaagd verblijf met uw lief en vooral … made in Bourgogne! 
 
Eerste stop bij Les Cabottes in het Pays Beaunois, waar u slaapt in een mooi houten huisje omringd door de natuur. Deze tiny houses zijn niet alleen perfect ingericht en gezellig, ze hebben ook een prachtig uitzicht op de wijngaarden van de Hautes-Côtes de Beaune, voor een ontspannen moment in een betoverende omgeving.
 
Het verblijf gaat door in La Roulotte du Moulin d’Avoine in het zuiden van de Bourgogne, in een rustige landelijke omgeving die ontspanning bevordert. Het unieke pluspunt? Fietsliefhebbers kunnen hier fietsen huren en langs de Saône fietsen over de Voie Bleue Moselle-Saône.
 
Dit verblijf ‘made in Bourgogne’ eindigt in de wijnvaten van Domaine Joseph Lafarge. Anthony Lafarge stelt u niet alleen een overnachting voor in een symbool van de Bourgogne, u kunt ook genieten van een bezoek met uitleg over het wijngoed en de landschappen en een proeverij van drie wijnen.  
 
Meer informatie over de Bourgogne vindt u hier
 

      
 

 

 

 

 

 
Volg ons via:

 Facebook: @bourgogne.tourisme
 Instagram: @mybourgogne
 YouTube: Découvrez la Bourgogne