22 juli eerste zomerconcert 2021 bij CPE

 

Het kan en mag weer: kleinere evenementen zoals de zomeravondconcerten in de openlucht van CPE. Vanaf 22 juli zal er weer een aantal zeer afwisselende concerten worden gegeven:  Spaanse Flamencomuziek, een klassiek strijkkwartet in het kader van de NJO Muziekzomer, en een groep wereldmusici.

CPE is ook blij met een nieuwe locatie:  Hagedoorns Plaatse is op 5 augustus de setting voor een van de NJO concerten.
Uiteraard geldt dat voor alle concerten de geldende coronamaatregelen maatgevend zijn.

 

Het openingsconcert van zomer 2021 wordt verzorgd door Flamencozangeres Luna Zegers met haar programma Entre dos Mundos.

Met haar zelfgeschreven teksten én muziek schept Luna Zegers een fascinerende wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ze koppelt de vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een volstrekt uniek geluid.Luna verweeft in Entre Dos Mundos haar prachtige liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft. Dit alles resulteert in een muziekprogramma van uitzonderlijke, internationale klasse.

Op 5 augustus treedt op het terrein van Hagedoorns Plaatse het Alban Kwartet op, een strijkkwartet dat optreedt in het kader van de  NJO Muziekzomer Gelderland, het jaarlijkse festijn voor jonge musici van De Nationale JeugdOrkesten. Op het programma een strijkkwartet van Haydn en een van Schönberg. Heerlijke kost voor een mooie zomeravond.

Tot slot van de CPE zomerconcerten treedt op het terrein van Anna’s Hoeve aan de Molenweg 80 in Epe het wereldmuziekensemble One Earth Collective op.

Tijdens deze avond wordt de bezoeker meegenomen op een reis om de wereld met muziek en poëzie uit verre streken. Een zomers avondje wegdromen met vergezichten in de muziek. 

Algemene informatie voor alle concerten:
De concerten beginnen om 20.00 uur. Entree is € 17,50,  jeugd € 7,50 , prijs is inclusief een drankje. Online kaartverkoop en meer informatie: www.cultureelplatfomepe.nl.  In verband met de nog steeds onduidelijke coronasituatie is losse kaartverkoop via de VVV-Epe nog niet mogelijk.

 ________________________________________