Elburgse pop-up camping vol; tenten en activiteiten gezocht!

 

 

Vorig jaar is er voor het eerst een ‘sociale camping’ georganiseerd voor gezinnen die wel wat ontspanning kunnen gebruiken en daar zelf de financiële mogelijkheden niet voor hebben. Dit jaar vindt het voor de tweede keer plaats en met de opgedane ervaringen gaan we er weer samen een mooie vakantie van maken. Zoals één van de deelnemende kinderen zei; “de beste vakantie ooit!”.

 

De pop-up camping vindt plaats van 15 t/m 20 augustus. Er hebben zich 10 gezinnen ingeschreven en daarmee is het terrein vol. Naast de begeleiding en organisatie vanuit stichting WIEL, stelt scoutinggroep N.S. Rambonnet haar terrein en voorzieningen opnieuw beschikbaar voor de gezinnen. Ook hebben zich weer verschillende sponsoren en lokale initiatieven gemeld om een bijdrage te leveren aan de week. Daarnaast doen de deelnemers zelf ook mee en kijken ze naar wat hun bijdrage kan zijn. Toch zijn we nog op zoek naar helpende handen en materialen.

 

Want, om de camping weer tot een succes te maken zijn we op zoek naar het volgende;

- Tenten/ kampeerspullen; een aantal gezinnen hebben geen spullen. Heb je een gezinstent of een vouwwagen met toebehoren die je even kan uitlenen? Dat zou super zijn!

- Activiteit; Kan je een leuke workshop verzorgen, een gezellige of sportieve activiteit voor jongeren of juist volwassenen? Dan zou dat misschien een onderdeel kunnen worden van het programma.

- Organisatie; Wil je helpen in de organisatie? Een avondje koken, in de schoonmaak of kun je op een andere manier van waarde zijn, dan horen we graag van je!

 

Heb je interesse of zou je wat willen doen, dan kun je contact opnemen met stichting WIEL – 0525-681212 of mail naar marja.van.engelen@wiel.nl