Met Burendag een activiteit organiseren? Vraag geld en een leuk pakket aan!

 

 

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en voor de buurt. In 2021 vieren we Burendag op 25 september.

 

Door mensen in contact te brengen met elkaar kunnen buurten leuker, socialer en veiliger zijn. Denk dan aan het elkaar helpen in de buurt of dat mensen zich voor elkaar inzetten. Het Oranje Fonds wil buurten hier graag in steunen en daarom is het mogelijk om vanaf 14 juni een aanvraag te doen voor een Burendagplan van max € 400,-. Hierbij geldt wel op = op, als je voor 1 september een activiteit aanmeld dan krijg je een leuk Burendag pakket. De voorwaarden voor het aanvragen van het bedrag kun je vinden op; https://www.burendag.nl/voorwaarden-particulieren

 

Naast de bovengenoemde organisaties is Stichting WIEL samen met andere organisaties en bewoners ook actief in buurten en wijken. Met WIEL kun je overleggen over mogelijke Burendag ideeën of het gebruik van materialen. Voor meer informatie neem contact op met één van de buurtwerkers van WIEL; 0525 – 681212 of mail naar info@wiel.nl We denken en doen graag met je mee!