Maximaal 150 toeschouwers bij Skeeler Topsportevent 11, 12 en 18, 19 juni

 

In samenwerking met KNSB organiseert Skeelerclub Oost Veluwe in de komende weekenden kwalificatiewedstrijden voor het EK Skeeleren onder de vlag van Topsportevents i.o.m. NOC-NSF en ministerie van VWS. Tijdens deze wedstrijden zal de Nationale top strijden om plaatsing voor het EK Skeeleren in Portugal eind juli. In het eerste weekend wordt gestreden op de vernieuwde skeelerpiste en een week later rijdt men op het wegparcours.

Voor de wedstrijden voor Junioren A en Senioren is het mogelijk om toeschouwers toe te laten op de accommodatie aan de Kommerseweg, hieraan is wel een maximum aantal van 150 personen gekoppeld. De instanties geven in verband met de coronaregels geen toestemming voor een onbeperkt aantal omdat dan de veiligheidsregels niet gehandhaafd kunnen worden.

Naast een aanmelding via de website van Skeelerclub Oost Veluwe is ook een negatieve test via “Testen voor Toegang” noodzakelijk. Dit testen is gratis, maar moet door de bezoeker zelf geregeld worden via de website Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang

Aanmelden voor toegang kan via Aanmelden KNSB Topsportwedstrijden 11 en 12 juni 2021 (formdesk.com).

Dus een aanmelding samen met een negatief testresultaat geeft toegang tot de wedstrijden.

Vrijdag 11 juni wordt gestreden op de 200 meter, 1000 meter en de Punten/Afvalkoers start om 1:.00 uur en zaterdag 12 juni vanaf 13.:30 worden een 500 meter en een afvalkoers gereden.

De wegwedstrijden gaan op vrijdagavond vanaf 19:00 uur over de One Lap en een Puntenkoers en op zaterdag 19 juni vanaf 13:30 uur wordt er een 100 meter en een marathon verreden.

Belangrijke toppers van de club willen zich plaatsen voor het EK, enkele hiervan zijn Bianca Roosenboom, Remon Kwant, Glenn Nijenhuis, Ruurd Dijkstra, Jorian ten Cate en de sterke Elisa Dul die dit seizoen weer terug is op de wielen en van de 6 gestarte wedstrijden er al 4 wist te winnen.

Voor belangstellenden, er is nog plek, maar voor maximaal 150 bezoekers en deze moeten zich vooraf aanmelden via www.skeelerhuus.nl en bij binnenkomst ook een negatieve test via www.testenvoortoegang kunnen tonen.

De wedstrijden voor Junioren B in de ochtend zijn niet toegankelijk, als alleen voor rijders en max 1 begeleider.