Zeldzaam-Mooi-Markt in Groningen

Op diverse koopzondagen is er een Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Het is een markt conform de laatste RIVM richtlijnen met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten van lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

Er is voor ieder wat wils. Van handgemaakte en zelf ontworpen illustraties, kunst, woonaccessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

In samenwerking met de ondernemersvereniging van de Vismarkt zal er een combinatie zijn van ruime terrassen voor verkoeling en de Zeldzaam Mooi Markt. Genieten dus!.

Voor wie?

Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.

 

Aanvangstijden

Zondag 27 juni 2021
Zondag 25 juli 2021
Zondag 22 augustus 2021
Zondag 3 oktober 2021
Zondag 7 november 2021

11.00 - 17.00

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

De toegang is gratis.
.

Bezoekersinformatie