Winnaars penaltybokaal Arie de Gooijer

Zaterdag 29 mei streden zo'n 85 jeugdspelers van EZC '84 om de felbegeerde EZC '84 Arie de Gooijer penaltybokaal op het Sportpark van EZC '84.

In iedere leeftijdsgroep werd gestreden om de  1e, 2e en 3e prijs. De organisatie kon beschikken over 10 keepers die op toerbeurt de penalty's konden proberen te keren.
Iedere leeftijdsgroep was in een tijdvak ingedeeld, zodat er voldoende ruimte was om de reeks van 9 penalty's per speler af te werken. Na vele oehs, aahs, en oohs kon de eindstand worden opgemaakt. 

 

JO08

JO09

JO10

JO11

JO12

JO13

JO15

JO19

1e plek

Aleksander

Sidney

Stef

Thijmen

Niek

Sven

Lars

Dennis

2e plek

Bram

Cem

Bart

Thijs

Tycho

Mick

Steyn v L

Emirhan

3e plek

Joey 

Bibi

Bram

Ivan

Robin

Lars

Jama

Jorik

Speciaal voor de gelegenheid was Jan Piet de Gooijer (Bestuurslid van EZC '84 en zoon van de naamgever van het Toernooi) bereidt gevonden om de trofee in de oudste leeftijdsgroep uit te reiken. 
Langs het veld mochten geen ouders, maar gelukkig was het terras ook te reserveren gedurende de tijdsblokken zodat de ouders toch een glimp konden opvangen van hun kroost

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde Penaltybokaal en wil alle vrijwilligers en speciaal de keepers bedanken voor hun inzet.

Voor de hele fotoserie kunt u terecht op: https://photos.app.goo.gl/oPfr2GbmQVGynYxf8