Open skeelerles op 14 april

Is skeeleren of skaten een sport die je leuk vindt maar ben je rondom huis onzeker of wil je toch iets meer als alleen maar een rondje door de buurt rijden, kom eens kijken bij Skeelerclub Oost Veluwe hoe daar deze sport wordt beoefend.

Woensdagmiddag 14 april wordt hier een Open Skeelerles gegeven waar je gratis aan mee kan doen om te zien of deze sport iets voor jou is.

De trainers van de club staan deze middag voor je klaar om je instructies te geven hoe je het skeeleren beter onder de knie kunt krijgen en het plezier in deze mooie en gezonde sport te vergroten.

De lessen beginnen om 14:00 uur en zullen ongeveer anderhalf uur duren. Heb je zelf geen skeelers dan heeft de club deze voor je te leen. Een helm is verplicht bij het skeeleren als je deze niet hebt, dan hebben ze die ook voor je. Andere beschermingsmiddelen zijn niet verplicht maar ook beschikbaar bij de club.

Mocht je na de skeelerles zin hebben om verder te gaan met deze sport, dan mag je vier weken gratis meetrainen. Vind je het dan een mooie sport om in door te gaan, dan kun je lid worden van deze gezellige vereniging.

Om mee te doen aan de Open Skeelerles moet je je vooraf wel even opgeven, dat kan via de website van Skeelerclub Oost Veluwe, www.skeelerhuus.nl klik hier op de link om je aan te melden.

Info over deze Open Skeelerles of de club is ook te vinden op deze website of via een mail naar info@skeelerhuus.nl