Ouwehands Dierenpark lanceert Fan Xing’s verjaardagsloterij met unieke prijzen!

 
 
   

Ter ere van reuzenpandajong Fan Xing, die op 1 mei 2021 alweer zijn eerste verjaardag zal meemaken, lanceert Ouwehands Dierenpark een grote verjaardagsloterij! Er zijn veel unieke en exclusieve prijzen te winnen en met het kopen van loten draag je ook een steentje bij aan natuurbehoud. Loten zijn te koop vanaf 26 maart 2021 en de trekking zal plaatsvinden op 1 mei 2021.

 

Een dag meelopen als dierverzorger, dineren tussen de beren of een exclusief voedermoment vanaf het dak van de gorilla’s? Ouwehands Dierenpark stelt unieke prijzen beschikbaar voor deze verjaardagsloterij. Daarnaast zijn er veel partijen in de omgeving die Ouwehands Dierenpark een warm hart toedragen en prijzen sponsoren voor de loterij zoals volledig verzorgde diners, een weekend rijden in een elektrische Fiat panda, een bamboe pergola, verschillende verwenpakketten, sportieve uitjes, kinderboeken en nog veel meer. Er worden in totaal meer dan 500 prijzen uitgedeeld op de verjaardag van Fan Xing!

 

Een bijdrage aan een goed doel

Een gedeelte van elk entreeticket van bezoekers van Ouwehands Dierenpark gaat normaal naar de stichting Ouwehand Zoo Foundation (OZF). Ouwehand Zoo Foundation beschermt de wilde soortgenoten van de dieren die in Ouwehands Dierenpark leven door financieel bij te dragen aan goed georganiseerde, kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. De afgelopen jaren doneerde Ouwehands Dierenpark middels deze stichting wereldwijd meer dan een miljoen euro per jaar aan natuurbeschermingsprojecten.

 

In 2020 veranderde de situatie doordat Ouwehands Dierenpark tot drie keer toe haar poorten moest sluiten door coronamaatregelen en nog steeds is er geen zicht op heropening. Niet open betekent geen inkomsten voor Ouwehands Dierenpark en daarmee zijn ook de inkomsten van Ouwehand Zoo Foundation grotendeels weggevallen. Daarom gaat 40% van de opbrengst van de verjaardagsloterij naar Ouwehand Zoo Foundation, zodat de natuurbeschermingsprojecten ondersteund kunnen blijven. Ook zal de opbrengst van de loterij gaan bijdragen aan investeringen voor onderhoud van dierverblijven in Ouwehands Dierenpark die vanwege de financiële impact van corona voorlopig zijn uitgesteld. 

 

Meer informatie

Loten zijn te koop vanaf 26 maart 2021 tot en met 1 mei 2021 10.00 uur en op 1 mei 2021 zal in de middag de trekking plaatsvinden. Meer informatie over de loterij vind je op de website www.loterij.ouwehand.nl

 

---------------------------------------