Home Edition Avond4daagse Heerde wordt herhaald.


De commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Klub Oost Veluwe (SKOV) heeft besloten dat er ook dit jaar geen echte Avond4daagse kan worden gehouden vanwege de Coronamaatregelen. Maar het goede nieuws is dat de Home Edition van deze wandel4daagse wordt herhaald. Vorig jaar was dit namelijk een enorm succes en hebben meer dan 200 kinderen aan deze wandel4daagse meegedaan.
De Avond4daagse Home Edition is opnieuw een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vind ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar opnieuw de deelname aan dit initiatief
Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Alleen de periode waarin je kunt lopen is nu vroeger dan vorig jaar. Je kunt de vier dagen nu lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving. Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen. Opgeven voor de avond4daagse Home Edition kan via www.avond4daagse.nl maar ook via de site van het Skeelerhuus, www.skeelerhuus.nl. De kosten bedragen € 6,50 en inschrijven kan vanaf de tweede helft van maart.

Op de foto de eerste deelnemers van de Home Edition 2020 met hun medaille. Vlnr. Ivet Bosman en Noa en Ize van Piekeren