Versla de verveling en doe mee met Beat the Clock

 

Online gamen is een perfect middel om je avond door te komen nu je niet naar buiten mag. Pak je controller, ga de strijd aan in Fortnite, FIFA of Rocket League en word de winnaar van Beat the Clock!

 

Ondanks dat corona en de avondklok voor veel beperkingen zorgen, kijkt eSports Nederland naar wat wél kan. Daarom kunnen Oldebroekse jongeren vanaf 13 jaar vanaf donderdag 28 januari 2021 tien dagen lang gratis meedoen aan online gametoernooien van FIFA, Fortnite en Rocket League.

 

Beat the Clock Esports Competition

Beat the Clock Esports Competition is een toernooireeks van 28 januari tot en met 6 februari 2021 die speciaal wordt georganiseerd als activiteit tijdens de avondklok. Elk toernooi heeft een prijzenpot van minimaal 500 euro. Winnaars van de toernooien plaatsen zich voor de finale. De online finale is op zaterdagavond 6 februari 2021.

 

Meedoen?

Kijk op de esportsnederland.nl/oldebroek om te zien wanneer jouw game een toernooi heeft, nodig je vrienden uit en doe mee. De Beat The Clock Competitie is voor iedereen vanaf 13 jaar! Je hebt alleen een account op Esports Nederland nodig en de game koppel je aan jouw account. De finale wordt live uitgezonden via twitch.tv/esportsgamearena  waar je alle actie kan volgen en gezellig kan chatten. Kortom: vervelen is tijdens de avondklok niet nodig.