HipHop, Rap en Peuterdans bij Cultuurplein Noord Veluwe

 

In het nieuwe jaar starten bij Cultuurplein Noord Veluwe weer nieuwe cursussen voor jongeren en de jongste dorpsgenoten!

'Na de lockdown zijn we allemaal weer toe aan leuke activiteiten buitenshuis’ vertelt Annemiek Kühne. Als coordinator over alle cursussen bij Cultuurplein gaat ze over het nieuwe aanbod.

In het nieuwe jaar start men met twee splinternieuwe cursussen voor jongeren." We beginnen op dinsdag 19 januari met Rap in NL. Rapper Young Teach gaat met jongeren aan de slag en leert ze van alle over deze muziek stijl. Hoe maak je een goede rap, hoe neem je iets op. Bekijk zijn video kanaal en laat je vast inspireren. Deze cursus van 8 lessen vindt plaats in het Kulturhus EGW in Epe van 18.30 tot 20.00 uur. De kosten bedragen €66.

HipHop Dance is een nieuwe dansvorm bij Cultuurplein en wordt gegeven door Anna D. De proefles in december op de Noordgouw was een succes! In 8 energieke van een uur heb je een goede workout en leer je de coolste moves. Het tempo ligt hoog!!! De lessen beginnen op vrijdag 22 januari van 15.30 tot 16.30 uur in de Heerd in Heerde. De kosten bedragen €44."

Peuterdans voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar vindt plaats in zowel Epe als in Heerde op woensdagochtend 20 januari. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen motorische vaardigen. Leer hoe je jouw lijf kunt bewegen, dit alles op muziek. Het is de bedoeling dat er een begeleider met de peuter mee komt, dan voelt het kind zich veilig en kunnen jullie samen mee doen en alle mogelijkheden van bewegen ontdekken.De lessen in Heerde starten om 9.15- 10.00 uur in de Heerd. Dezelfde les start om 10.30 tot 11.15 in het Kulturhus EGW in Epe. De kosten bedragen slechts €39.