OMG – hét nieuwe merk voor zingeving en spiritualiteitEen nieuw magazine in ons online tijdperk: dat alleen al zou je een wonder mogen noemen. We kiezen bewust voor een magazine in print, omdat dit een rijkere en meer blijvende ervaring biedt dan online. Je kunt erin bladeren, wegdromen, en weer herlezen. Zo creëren we in deze gehaaste tijd naast focus, ook rust en ruimte voor verdieping. 

OMG richt de blik op de schoonheid van het leven, van tradities en menselijke relaties. OMG kijkt met andere ogen naar zaken die vanzelfsprekend lijken of op de achtergrond zijn geraakt. Met beide benen in de wereld en toch bezig met het hogere en met de grote levensvragen, dat is OMG. 

Waarom OMG?
Hoofdredacteur Marina de Kort: “Vaak vergeten we hoeveel moois en goeds er is in de wereld. Onze levens zijn druk en hectisch, we zijn altijd bezig. Tegelijkertijd ervaren we dat het bestaan kwetsbaar is, vol onzekerheid en minder maakbaar dan we dachten. We missen de ervaring van iets wat onze individuele levens overstijgt. OMG wil helpen het leven completer te maken door richting en inspiratie te bieden.