Wegens succes is de ARTIS-Avondwandeling verlengd tot en met september.

!

In de avonduren kun je in Artis een Avondwandeling maken. Een luisterwandeling waarbij je met een app door het park navigeert. Luisterend naar gesprekken tussen verschillende ARTIS-experts ontdek je de natuur van de stad.

Kijk naar de vele vogels in het park en leer de geluiden herkennen, speur naar egelhopen en ontdek waarom de hoveniers van ARTIS de dode bomen laten liggen. De speciale app is binnenkort te downloaden en de wandeling kan vanaf 9 juli iedere donderdag, vrijdag en zaterdag in juli en augustus na openingstijd in het park gelopen worden.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, is Nederlands gesproken en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. De route is zo ingericht dat er gemakkelijk anderhalve meter afstand gehouden kan worden.

Vergeet niet een eigen koptelefoon of oordopjes mee te nemen en een opgeladen telefoon.


Aanvangstijden
De ARTIS-Avondwandeling loop je van 9 juli tot 27 september 2020. Op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 18.00 en 20.00 uur. Het reserveren van een starttijd is verplicht en kan uitsluitend via de website. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur, is Nederlands gesproken

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.


Prijzen
Toegangskaarten zijn te koop via de ARTIS-website en kosten €15,00 voor reguliere bezoekers, toegang voor ARTIS-leden is gratis. De ARTIS-Avondwandeling- app is vanaf 9 juli gratis te downloaden voor zowel iOS als Android telefoons.

Bezoekersinformatie
Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam