Nieuwe fase voor project Belevingsgebieden

 


De Veluwe is een sterk merk; iedereen denkt meteen aan de bekende aspecten: herten, rust, ruimte, bossen, zandverstuivingen en heidevlakten. Om daarnaast aandacht te geven aan de andere aspecten van de Veluwe die de moeite waard zijn, is het concept van de ‘Belevingsgebieden’ bedacht.

Uitgangspunt is dat ieder stukje Veluwe ook eigen accenten heeft om te beleven als bezoeker. Vanaf december 2018 is VisitVeluwe de verschillende gebieden langs geweest om te praten met ondernemers en andere betrokkenen. Nu is de tijd rijp om het concept van de Belevingsgebieden naar een volgende fase te brengen.

VisitVeluwe en het VeluweTeam zullen het voortouw nemen om tot een investeringsagenda met concrete actiepunten te komen in 2021. Vanuit VisitVeluwe zal Lieke van der Bruggen de kar trekken voor dit project. Zij was al werkzaam voor Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en onder andere betrokken bij de totstandkoming van de monitor bezoekersdrukte afgelopen zomer. Wil je van gedachten wisselen over de Belevingsgebieden, neem dan gerust contact met haar op.