Theater Orpheus: meer dan 30 personen

Het waren twee spannende dagen, maar bu staat vast dat ook Theater Orpheus ontheffing krijgt. Daarmee mag Orpheus, uiteraard met strikte inachtneming van alle geldende maatregelen, meer dan 30 bezoekers per ruimte ontvangen.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Niet alleen bij Orpheus slaakten we een zucht van verlichting, ook artiesten zijn opgelucht dat hun optreden in Apeldoorn door kan gaan. Iedereen kan niet wachten om weer het podium op te gaan en voor een ‘volle’ zaal te staan.” Dankzij de ruime opzet van het pand is de anderhalvemeter zowel in de zalen als in de foyers goed te bewaren. Rode lopers geven de looproutes aan en gasten vinden op meerdere plekken desinfectiepunten. In de zaal wijzen medewerkers van Orpheus iedereen persoonlijk een mooie plek, zodat ook hier veilige afstand wordt gehouden.

De komende weken zetten wij deze positieve theaterbeleving graag voort bij voorstellingen van onder andere Ellen ten Damme, Kees van Amstel, pianiste Iris Hond, Pieter Derks en de concerten van Phion.