Stadsmuseum Harderwijk opent poorten

 

Het Stadsmuseum is vanaf 2 juni weer open! Voor de tentoonstelling Zomerse Streken gelden inloopuren. Hiervoor is een reservering nodig. Dit kan online of telefonisch. Betalen hoeft pas in het museum. Voor de Museumwinkel en de expositieruimte op de begane grond is reserveren niet nodig.

Ons Cultuurcafé is voorlopig gesloten. Het Stadsmuseum ligt midden in het centrum van Harderwijk en de lokale horeca ontvangt je graag met koffie, thee en andere lekkernijen. 

 Een bezoek aan het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk is vanaf 16 juni alleen mogelijk met een online reservering voor één van de tijdsloten. Een tijdslot zorgt ervoor dat er slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen is. Zo heb je gedurende je bezoek alle gelegenheid om rustig en veilig van de kunstwerken te genieten en op je gemak rond te neuzen in de museumwinkel.

Tentoonstelling Zomerse Streken in het Stadsmuseum

Wat hadden we ons de zomer van 2020 anders voorgesteld! Maar juist in deze moeilijke periode willen we binnen de muren van het Stadsmuseum Harderwijk de zon laten schijnen: op de tentoonstelling Zomerse Streken geven 16 Nederlandse kunstenaars hún visie op de zomer. Zomerse Streken is een kleurrijke, gevarieerde tentoonstelling geworden. Omroep Gelderland kwam alvast een kijkje nemen.