Postzegelverzamelaars: dat gaat naar Den Bosch toe

De laatste drie maanden waren alle postzegelverzamelaars gekluisterd aan huis vanwege het coronavirus in Nederland. Men had ruimschoots de tijd om de verschillende verzamelingen aan te vullen en op orde te brengen. Zaken uit te zoeken en overtollig materiaal ter verkoop aan te bieden, bijvoorbeeld via het internet. Elkaar ontmoeten op verenigingsbijeenkomsten en beurzen werd verboden door de overheid en het RIVM. De sociale contacten bleven uit of vonden plaats via de telefoon of internet. Iedereen trok zich terug in zijn eigen onderkomen om niet “gegrepen” te worden door het nieuwe coronavirus.

 

Alles was ongewis maar de hobby bracht voor velen toch uitkomst thuis.

Het maandblad Libelle schreef onlangs dat postzegels verzamelen weer helemaal hip en trendy is. PostNL meldt dat er “aanzienlijk” meer wenskaarten verstuurd worden in Nederland tijdens de coronapandemie.

Nu we weer van huis mogen vragen verzamelaars zich af wanneer verenigingen en organisaties weer gaan starten. Dagelijks worden we gebeld en ontvangen we mails met de vraag wat wij nog gaan doen en in petto hebben voor dit jaar in ’s-Hertogenbosch.

 

’s-Hertogenbosch staat in de startblokken!

Ondanks de vele berichten van verenigingen en organisaties, dat men inmiddels is overgegaan naar de “vakantie-stand” (de periode van juni t/m september), laten wij u weten dat ze in ’s-Hertogenbosch in de maand juli starten en de hele vakantieperiode activiteiten organiseren voor de postzegelverzamelaar. Maandelijks op elke eerste zondagmorgen, tweede zaterdagmorgen en de vierde donderdagavond vinden er bijeenkomsten plaats in ’s-Hertogenbosch. Wel van zelfsprekend rekening houdend met de voorschriften en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

 

ZOETELIEF 2020 ’s-Hertogenbosch.

Aangezien er de komende maanden geen postzegelbeurzen meer zijn, hebben wij besloten om op 2 – 3 – 4 oktober 2020, een gezellige 3-daagse Brabantse postzegelruilbeurs te organiseren in ’s-Hertogenbosch.

Deze beurs valt niet te vergelijken met andere postzegelevenementen die wij in het verleden hebben georganiseerd zoals de “Hertogpost”, de “Multilaterale” en de diverse “Filafair ’s”.

Het wordt een gemoedelijke en gezellige Brabantse postzegelruilbeurs met op zondagmiddag een jubileum verenigingsveiling van de ’s-Hertogenbossche Filatelistenvereniging, die dit jaar 90 jaar bestaat.

Alles onder de naam van ZOETELIEF 2020 ’s-Hertogenbosch. Komt u ook?

 

Iedereen is welkom.

Op vrijdag is er een grote zaal beschikbaar en op zaterdag en zondag zijn er twee grote zalen beschikbaar. Er is helaas geen tentoonstelling bij maar wel op de zondagmiddag een grote verenigingsveiling!

We organiseren dit postzegelevenement in Sociaal Cultureel Centrum de Biechten in ’s-Hertogenbosch, waar voldoende vrije parkeerruimte beschikbaar is.

De entree is op vrijdag en zaterdag € 2,00 per persoon. Op zondag is het vrij entree voor elke bezoeker.

Heeft u interesse om ook mee te doen? Download het reserveringsformulier op de website van www.Zoetelief-denbosch.nl, daar staat nog meer informatie over deze postzegelruilbeurs genoteerd.

 

Aangezien de tafelruimte beperkt is tijdens dit evenement, hanteren we de datum en de volgorde van binnenkomst van de reserveringsformulieren.

Die verstuurd kunnen worden per mail en/of per post. Wees er snel bij want vol=vol.

Mochten we meer inschrijvingen ontvangen dan dat we kunnen plaatsen, dan worden deze inschrijvingen op een wachtlijst geplaatst.

U ontvangt altijd van ons bericht nadat we uw reservering hebben mogen ontvangen.