Hoe fascinerend wil je het hebben? Fotorechten TVB Obertauern

Wintersport in Obertauern is altijd verrassend

Alleen met een spectaculaire natuur (foto TVB Obertauern)

Sneeuw, sneeuw, sneeuw - zover het oog reikt! Het uitzicht vanuit het hotelraam op de bergen rond Obertauern belooft een perfecte dag in de zon en sneeuw. Geniet van een heerlijk ontbijt en ga vervolgens het winteravontuur in, om te skiën en snowboarden op perfect geprepareerde hellingen.

Maar er is nog veel meer: langlaufen, winter- en sneeuwschoenwandelen en vele andere wintersportmogelijkheden zorgen voor afwisseling. Van sportief tot romantisch - Obertauern's pracht van sneeuw kan op veel verschilende manieren worden ervaren. Op Schuster's zwarte paard of sneeuwschoenen

Buiten de hellingen en freeride-hellingen kunnen winter- en sneeuwschoenwandelaars in Obertauern een sprookjesachtige wereld verwachten vol nieuwe sensaties. Sjokend door besneeuwde, eenzame winterlandschappen, kun je veel dingen horen en zien die je anders mist - dierensporen in de sneeuw, het kloppen van een specht. Een idyllisch winterwandelpad leidt bijvoorbeeld naar de Südwienerhütte, waar wandelaars na ruim twee uur worden beloond met een prachtig uitzicht. De skischolen van Obertauern bieden sneeuwschoencursussen en begeleide winter- of sneeuwschoenwandelingen evenals nachtwandelingen bij fakkeltocht. Aan het einde van de tochten kijkt iedereen uit naar een stop in rustieke hutten, omdat de meeste winterwandelpaden leiden naar beheerde hutten, waar wandelaars en skiërs samenkomen voor de lunch.

Informatie: info@obertauern.com 

Telefoon 0043-6456-7252