Winterkamperen in het Vechtdal

Je hoeft hier niet te koukleumen

In het Vechtdal kun je het hele jaar door terecht; winter, zomer. Wat voor weer het ook is, het Vechtdal heeft genoeg te bieden voor alle seizoenen. Zo is er een aantal campings ook in het naseizoen en de winter geopend met leuke hutten, lodges, hooibergen en andere bijzondere verhuuraccommodaties.

 

Onder winterkamperen en de wintermaanden verstaan we het naseizoen. Niet alle campings en accommodaties zijn het gehele jaar door geopend, of ze bieden tijdens het laagseizoen beperkte faciliteiten. Neem altijd contact op met de camping om te weten wat de mogelijkheden voor winter-kamperen zijn.

De pioniers onder ons gaan kamperen in een echte ProTipi. De ProTipi is compleet en super sfeervol ingericht voor 4 personen. De Tipi is het jaar rond te huur, er is een houtkachel aanwezig die je zelfs bij winterse temperaturen warm houdt. Buiten onder de tarp staat een buitenkeuken, waarmee je op hout kookt. Hoe je dit doet en andere handige informatie en recepten zijn te vinden in de speciale map met Tipi-Tips.