Fluistervaren is ideale ontspanning

Wat is er nu heerlijker dan actief bezig zijn, lekker buiten in de natuur én te genieten van de rust? Vanaf het water heb je een heel andere kijk op de omgeving en een heel eigen beleving. Een kano huren of varen in een fluisterboot met jouw gezin is dus een ideale manier om er even helemaal uit te zijn!

Een aantal aanbieders van kano- en botenverhuur zijn er helemaal op ingericht om ook in deze tijd het een veilig uitje te laten zijn. Zo dien je van tevoren te reserveren, worden de boten steeds goed schoongemaakt, en op het water is een zee aan ruimte, zodat die 1,5 meter met gemak gehaald wordt.
Kanoën of fluistervaren in Monnickendam
Fluistervaren in Waterland per fluisterboot of kano. Een leuke manier om het unieke gebied Waterland en de monumentale dorpjes te ontdekken!

Je stapt in bij Theetuin Overleek en krijgt een gedetailleerde routekaart met informatie over uitstap- en picknickplaatsen mee. Je kunt je eigen picknickspullen meenemen of een picknick bestellen bij de theetuin. Alles wordt zelf gemaakt met streekgebonden en biologische producten. Na afloop kun je ook nog nagenieten op het terras aan het water.