Veilig op wintersportvakantie in de Franse bergen

 

Na een ingekort winterseizoen in maart 2020 zijn de Franse wintersportplaatsen heel blij u deze winter weer te mogen verwelkomen voor uw volgende skivakantie. Alle Franse wintersportplaatsen hebben aangekondigd deze winter weer in december open te gaan. Kunt u niet tot die tijd wachten? De gletsjers van Tignes openen al op 17 oktober a.s.

Uiteraard staat de veiligheid van de klanten voorop. De medewerkers van de Franse wintersportplaatsen staan voor u klaar en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart van uw wintersport kunt genieten.

De veiligheidsmaatregelen voor de zomer van 2020 blijven ook in de winter van 2020-2021 van kracht. Eventuele nieuwe maatregelen van professionals uit verschillende sectoren kunnen daaraan worden toegevoegd voor het winterseizoen. Iedereen past zich aan, komt met innovatieve oplossingen en doet zijn best om uw veiligheid te garanderen en u een geweldige vakantie te bieden.

Raadpleeg het overzicht van algemene coronamaatregelen die gelden in Franse wintersportplaatsen op bijgevoegde infographic en op onze site

Omdat de situatie rond COVID-19 lokaal kan veranderen, is het aan te raden om voor vertrek of bij aankomst te informeren bij de plaatselijke VVV naar de actuele maatregelen