Bijzondere samenwerking flamenco

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel gaat een bijzondere samenwerking aan met producer en zanger Brownie Dutch, rapper Alessandro Diaz en een nieuwe ster aan het flamenco firmanent, danseres Conchita Boon.  Ook Vaarzon Morels singer-songwriter dochter Eline Vaarzon Morel gaat mee op tournee.

Verschillende muziekstijlen worden gecombineerd met wervelende flamencodans door talentvolle danseres Conchita. Het wordt een muzikaal feestje van hedendaagse Pop, Latijns-Amerikaanse Reggaeton, Gospel, Soul, Flamenco en klassieke kerstliedjes. De liedjes worden overgoten met een flamenco/soul sausje onder begeleiding van Eric Vaarzon Morel en producer en zanger Brownie Dutch.

Noem het gerust een feestje (Zambomba fiesta), want dat is het: een Kerstviering! Feestjes die worden gegeven in de weken voorafgaand aan Nochebuena, Kerstavond. Bij een Zambomba zijn er geen toeschouwers en doet iedereen gezellig mee, het publiek moet dus meezingen, klappen en dansen! Kortom: een feest voor de hele familie.  Mucha alegría (veel blijdschap!) en Felíz Navidad.

Het kerstprogramma Felíz Navidad is te zien vanaf 11 december t/m 26 december in acht verschillende theaters: Haarlem, Enschede, Amstelveen, Leeuwarden, Rotterdam, Zaandam, Amsterdam en Austerlitz.