Een ander bezienswaardig object

Een parel in galerie De Aventurijn

Beweging in de Kunst in De Aventurijn

Een bijzondere creatie

Glasgalerie De Aventurijn  haalt van 17 november tot 18 januari bekende kunstenaars naar Epe. Drie dames die hun vaardigheid en creativiteit al jaren geledne onder bewijs hebben gesteld en de bezoeker laten genieten van hun creaties.

Rachel Daeng Ngalie staat stil bij de onrust in deze wereld. Mensen die gedwongen huis en haard moeten verlaten. Overgebleven, alleen en verloren zijn. Tassen en koffers vol herinneringen achter gelaten. Daarin kan zij haar kunst verwerken.

MarElia componeert buitengewone sieraden, van vroeger tot de huidige tijd. Edelstenen, edelmetaal,, metaalsoorten, grondstoffen van diverse aard verbindt ze tot extravagante sieraden. Ze maakt op verzoek sieraden die passen bij de eigen persoonlijkheid. 

Mari Mészàros verandert als het waren levende mensen in objecten. Met behulp van gipsafdrukken die hun persoonlijke fysieke dimensies bewaren, maakt ze sculpturen die eeuwige, universele menselijke gevoelens vertolken,  Ze maakt het van glas dat sterk en breekbaar is.

Gedurende deze tentoonstelling geopend van donderdag tot en met zaterdag van 13.00-17.00 uur en op afspraak. Tweede Kerstdag gesloten.

 

www.aventurijnglasgalerie.nl  Polweg 2 Epe. Telefoon 0578-610 535