Praag is conferentiestad bij uitstek!

Bent u van plan uw evenement in Praag te houden en internationale deelnemers uit te nodigen? Ook al zijn de mogelijkheden om door te gaan met persoonlijke vergaderingen op dit moment wereldwijd beperkt, toch kunt u uw internationale conferentie of congres houden in de Tsjechische hoofdstad: virtueel!

U kunt een virtuele studio huren, uw keynote-sprekers uitnodigen en uw evenement rechtstreeks vanuit het centrum van Praag naar de wereld streamen. Alle congrescentra in Praag staan klaar om te voldoen aan de vereisten van hybride of volledig virtuele vergaderingen, of ze nu verband houden met hygiënenormen in de studio of met geavanceerde AV-technologie voor het live streamen van presentaties en realtime discussies.
Cubex Center Prague biedt diensten van zijn multifunctionele virtuele studio met groene schermachtergrond om uw eigen grafische omgeving mogelijk te maken, twee camera's voor dynamische combinatie van verschillende weergaven van luidsprekers, streamingapparaat met snelle internetverbinding: 10 Gb / s, en ook veilige interactieve communicatie van deelnemers. Professioneel team van twee technici en een regisseur met complete AV-technologie-apparatuur staat tot uw beschikking, voor uw evenement of de opname ervan.

Multifunctionele studio van het congrescentrum van Praagbevindt zich op de 4e verdieping van de en is voorzien van de LED wand met afmetingen van 6 × 3,5 m en voorzien van volledige AV apparatuur. U kunt ook een van de 70 kamers van het congrescentrum van Praag gebruiken voor uw hybride evenement. Voordelen van het houden van uw hybride conferentie of conferentie in het congrescentrum van Praag zijn de toegankelijkheid, de beschikbaarheid van parkeercapaciteiten, afzonderlijke gangen voor verplaatsing door het gebouw en andere hygiënemaatregelen, afhankelijk van de huidige situatie. Ons team van technologie-experts staat klaar om veilige communicatie met gasten mogelijk te maken, discussies te organiseren of ondertitels, interactieve elementen te uploaden of extra video's in te voegen. Met de hulp van technici kunt u de onderlinge verbinding van individuele luidsprekers met de virtuele zaal virtueel testen. Kort geleden, de conferentie van het Instituut voor gezondheidsinformatie en statistiek van de Tsjechische Republiek vond plaats in het congrescentrum, met 100 fysiek aanwezige experts en 300 andere op afstand verbonden. Volg dit voor meer informatie over de virtuele evenementen in het congrescentrum van Praaglink .

In het multifunctionele centrum van O2 universum bevindt zich de unieke en grootste streaming studio van Tsjechië . Het LED-scherm heeft respectabele afmetingen van 16 x 4 m en biedt alle mogelijkheden van multimediapresentatie. Vind de verscheidenheid aan opstellingen, verlichting, catering en graphics voor uw evenement op het O2 universum LinkedIn-profiel . Deze studio was gastheer van de Nationale Economische Conferentie 2020, waar de topvertegenwoordigers van de regering van de Tsjechische Republiek de regeringsmaatregelen en hun economische effecten tijdens de coronaviruscrisis bespraken. Persconferentie van het hockeyevenement van het jaar Winter Classic CZ met deelname van hockeylegende Jaromír Jágr vond ook plaats op het O2 universum.