Het is weer mogelijk om vakantie te vieren in Wales

 
Geniet van alle rust en ruimte die dit prachtige land te bieden heeft.
Toeristische reizigers uit Nederland zijn al sinds 15 juli weer welkom in Wales, en vanaf 3 augustu is het ook weer mogelijk om het land met een rechtstreekste KLM-vlucht te bereiken.

Doordat Wales een hoop rust en ruimte biedt, is dit de ideale bestemming voor de zomer van 2020. Het themajaar ‘Year of Outdoors’ laat je kennismaken met avontuur en unieke buitenervaringen, waar je uiteraard op gepaste afstand van kunt genieten. Tijd om een welverdiende vakantie naar Wales te plannen.

Year of Outdoors

Ruige kustlijnen, groene bergtoppen en drie nationale parken: dat is Wales in een notendop. Het is een droombestemming voor de actieve vakantiegangers, maar ook als je op zoek bent naar rust en ruimte is dit een aanrader. 2020 is bovendien benoemd tot ‘Year of Outdoors’. Je kunt ervoor kiezen om een van de drie routes van The Wales Way te volgen en kennis te maken met de prachtige landschappen die het land te bieden heeft. Of breng een bezoek aan Brecon Beacons, Pembrokeshire, Snowdonia of The Wye Valley, waar je in alle rust kunt wandelen of prachtige fietstochten kunt maken.