Concert Meere-orgel via Facebook

Het zijn vreemde tijden. Door de wereldwijde coronacrisis zijn de normale concerten in de serie Orgelconcerten op het Meere-orgel van de Grote Kerk van Epe tot nader order afgelast. Maar dat weerhoudt creatievelingen er niet van oplossingen aan te dragen waardoor er toch plotseling weer iets wèl mogelijk is, maar dan wel online: een live orgelconcert via Facebook.

De bekende organist Martin Mans doet op deze wijze een “rondje Veluwe”, na Epe (28 mei) speelt hij nog in Nijkerk en Barneveld.
Het concert op donderdag 28 mei door organist Martin Mans op het prachtige Meere-orgel in de Grote Kerk van Epe begint om 21:00 uur en is live te volgen via Facebook: Martin Mans Live.
Op het programma staan improvisaties over geestelijke liederen en populaire thema’s en ook enkele klassiekers. Martins inspirerende en aansprekende improvisaties staan garant voor een prachtig concert. De normale concerten van Mans staan er om bekend dat hij verzoeknummers vanuit het publiek speelt. Bij gebrek aan feitelijk aanwezige bezoekers kan men nu online een verzoek indienen op de facebookpagina van Martin Mans (martinmans.nl).
Nadere informatie: www.meereorgelepe.nl