Potter en pompoenen gaan goed samen

Pompoen Potter Party 2 november in Epe

 

Op zaterdag 2 november staat het Kulturhus aan de Stationsstraat  in Epe in het teken van de 2e Pompoen Potter Party! (PPP)  Deze middag is van 12.00 tot 18.00 uur van alles te beleven voor jong en oud.

De ingrediënten die van de vorige PPP zo’n feest maakten, zijn gehandhaafd. Zo zijn er weer workshops pompoen snijden, bezems en toverstokjes maken. Maar je kan ook een spookje maken of een pompoen kleien, onder begeleiding van keramiste Ria Pastoor. Uniek is dit keer de workshop zwerkballen. Een enthousiast team van de Zwerkbalvereniging Twentse Thestrals leert je in een half uur alle ins en outs van deze Potter-populaire sport.

Pompoenlekkernijen, waaronder pompoensoep, pies, pompoenijs en het bekende pompoenbier, gaan er in als koek

Feelgood

De organisatie mikt op een feelgood-party waarbij de fans zich kunnen verliezen in de magische wereld rondom de jonge tovenaar Harry Potter.

Ook nieuw is het bedrijf De Kattenketel uit Houten. Dit bedrijf geeft workshops die op Harry Potter geïnspireerd zijn. Zo worden er toverdranken gebrouwen en fantasy-producten gemaakt. Naast hun ‘Wegisweg’-kraam maken zij onder andere pompoenbollen.

Het entree is  €1,00 en de workshops kosten €1,50. Sommige workshops waaronder het Zwerkballen zijn gratis.  Net zoals de heuse ‘Pompoen- Pottertrein’ die je  vanuit het centrum naar het Kulturhus brengt!