Attracties die uit een diep dal klimmen

De meeste klimbossen zijn weer voor iedereen toegankelijk. Wel dien je uit de regio van het betreffende klimbos te komen en vooraf te reserveren. Dit geldt voor Klimbos Brabantse WalKlimbos Veluwe , Klimbos Gooi-EemlandKlimbos Achterhoek en Klimbos Garderen. Ook Klimbos Rutbeek is beperkt weer open. Voor Klimbos Avontuurlijk Paasloo geldt dat alleen kinderen t/m 18 jaar nu welkom zijn.

Pitch & Putt is het golfspel voor iedereen vanaf 10 jaar. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Pitch & Putt Golf Doetinchem kun je altijd een spelletje Pitch & Putt spelen. Je kunt kiezen tussen 9 holes of 18 holes. Er is ook een Footgolf en Fungolfbaan geschikt voor alle leeftijden.

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes. Bij Voetgolf Maurik is er naast de 18 holes baan ook een 9 holes en 27 holes baan. Ook daar kun je terecht voor Pitch en Putt Golf. Voetgolf Maurik en Pitch en Putt Golf Maurik vind je op het Eiland van Maurik gelegen in de prachtige Betuwe, omringd door water en natuur.
Foto: Pitch & Putt Golf Doetinchem