Strandtenten lust voor oog, oor en huig

Als je goed zxoekt vimdt je misschien nog ergens een schuurtje met een boderm van zand en een vergeeld papiertje aan de wand. Ze zijn zeldzaam. Nu overal prachtige strandtenten met de luxe van een haute cuisine, bestierd door een chef kok van naam en faam, met live muziek, yoga en altijd zicht op zee. De ANWB stelde een lijst samen van de meest bekoorlijke. We laten drie ervan de rvue passeren.

't Badhuys Vlieland (Wadden - Friesland)

In 2017 tot de beste van Nederland gekozen. Modern interieur.industriële elementen,, duurzaam en proper. Wie er een vorkje wil prikken moet niet vergeten om te reserveren. Voor ceviche, sashimi, of fruit de mer. Emiel en zijn mensen weten daar wel raad mee.

Info@badhuys.com 

Strandpaviljoenen Noor en Nieuw Zuid, Sint Maartenszee Noord Holalnd

Ver van de bewoonde wereld tussen Noordzeeen natuurgebied Zwanenwater, daar waar lepelaar en zonnedauw in pol;e position staan. Het begon ooit met een hutje in de duinen en groeide uti tot tweepaviljoens van stand. Losvan het massatorisme, dreunende beatboxen en maxicaanse hangmatten om maar eens wat te noemen. Zeer gastvrije medeerkers, sympathiek geprijsde drie-gangen-menus em uiteraard een bak water voor de hond. vanaf 10.00 uur vangt de electro-bus je op bij de slagbook (1 euro p.p.) Wie dineert  met rekenen op de diner-aan-zee bus die weer en wind trotseert. Een favoriete trouwlocatie. 

info@stmzee.nl 

Club Zand Castricum

Het gehele jaar door zeven dagen per week geopend., deze locatie in Bakkum aan Zee, Om ringd door bos, duinen en strand. Scvhoon . Een lauid back hangplek met een hip design, Balinese parasols, hangstoelen en riant zicht op zee. Op vrijdagavonden live muziek

info@clubzand.com