Vier dagen kriskras door noorden van Engeland

De City Treinpas stelt bezoekers van buiten Engeland in staat om op voordelige wijze de bezienswaardigheden in de grote steden van het noorden te bezoeken.  Onbeperkt reizen met de TransPenny Express naar steden als Manchester, Liverpool, Newcastel, Leeds en Hull.


Zoals gezegd is de pas alleen bestemd voor internationale reizigers. Je kunt ze binnen een periode van acht dagen vier dagen benutten. Ze geeft ook toegang tot de luchthaven Manchester om maar wat te noemen. Het is dé manier om voor weinig geld zoveel mogelijk attracties te zien. Naar Manchester om te zien waar The Smith ooit begonnen, naar Liverpool om het stadion van de FC tot in de diepste krochten te kunnen bewonderen of om de plek te zien waar John en Paul van The Beatles elkaar ontmoetten Het Leeds Castle, een suightseeing bus enzovoort. De pas op de eerste dag laten afstempelen op het station van aankomst en vooruit met de geit.

De pas wordt je na het invullen van een formulier per post toegezonden. Het voordeel dat je hebt ten opzichnte van losse tickets is heel groot. Via een druk op de knop kom je er ook achter wat er allemaal in genoemde steden te zien is. Daar kun je vier dagen tot aan de nok toe mee vullen of gewoon een keuze maken uit de veelheid.

Inlichtingen:  https://www.visitbritain.com/nl/north-england-city-experience 

www.houseofengland.nl/cityexperience