Epe verspeelt 10 punten in 5 wedstrijden!

EPE - Het kampioenschap van sv Epe leek voor de winterstop een kwestie van tijdf. Na het verlies van tien punten in de laatste vijf duels ligt dat even anders. Wanneer het team niet snel met de vormcrisis afrekent kan het maar zo  dat Overwetering binnenkort de 'onoverbrugbare' kloof dicht.

De jongste nederlaag tegen Albatross (1-2)moet de verantwoordelijken tot nadenken stemmen. Teveel de lange bal, te weinig combinaties en een voorhoede die hopeloos uit vorm is. Daarbij aangetekend dat de tegenstander  in scheidsrechter René van der Elst geen verkeerde heeft. Hij verleent de eerste treffer van Luke van Werven geldigheid als deze Ramon Heukels omver duwt en keurt een treffer van Stefan Lokhorst af als deze de uitstekende keeper Marvin de Bont in een kopduel verrast.  Bovendien staat voor rust het houtwerk twee keer in de weg. 

Toch verheult dat het verlies aan kwaliteit niet. Teveel spelers zoeken hopeloos naar hun vorm van de eerste competitiehelft. Ook ziet de opstelling er wekelijks anders uit, deels als gevokg van blessures. Als Lars Timmer na rust Epe toch langs Albatross schiet lijkt de weg vrij voor een resultaat dat tegen deze opponent de afgelopen seizoen normaal lijkt: winst met royale cijfers. ,,Bij jullie gaat niets door het midden; alles over de vleugels", gooit Marco Wilmionk nog wat zout in de wonden. Martijn de Haas behaalt als inwoner van Uchelen dus succes, deelt overvloedig complimenten uit aan de jongens uit zijn dorp, maar het kan niet ansders of zijn  hart spreekt andere taal. Spelers en staf moeten elkaar deze week maar eens diep in de ogen kijken, want op deze manier door knoeien heeft weinig zin. Pluspunt is het optreden van de pas 17-jarige Mart Nijhof. Hij is de absolyue uitblinker aan Eper zijde. De routiniers bij Epe moeten zich maar eens aan zijn opvatting over voetbal spiegelen. Niet zo verwonderlijk dat hij bij Go Ahead Eagles in de belangstelling staat.