Kamperen Schotland voor fijnproevers

 

Schotland heeft een grote diversiteit aan caravanparken en campingsites voor iedere portemonnee.  Tegen de zeshonderd over het gehele  land verspreid. Of je nu kiest voor activiteit met het gezin, voor rust of puur natuur.  Je kunt er  voor kiezen om camper, caravan of tent mee te nemen ,maar ook een lodge of moderne caravan huren.

Turriff Caravan Park

Een familievriendelijke camping die leunt tegen het centrum van Turriff in Aberdeenshire in het noordoosten van Schotland.  Ten zuiden van Turriff bevindt  zich het Fyvie Castle en verder het Delgate kasteel.  Geopend van maart tot 27 oktober. Omgeven door kasteelpaden, voor caravans. Campers en kampeerders. Je kunt er heerlijk vissen, fietsen, schieten en paragliden.  Ook het Turriff Heritage Museum  is de moeite waard.  Morray Firth  bevat vele pittoreske dorpjes en er ligt een nationaal park in de buurt. Steden in de omgeving zijn Banff, Ellon. Fraserburgh. Huntley, Inverurie. Aberdeen is een uur verwijderd.

www.turriffcaravanpark.com

Eigg Huts Sheperd’s Hut

Een camping in de directe omgeving van spectaculaire stranden. Met veel dieren en nogal wat archeologische vindplaatsen en hoog op de ladder van de geologie.  Populair bij landschap- en natuurfotografen. Het verblijf is voor singles en (echt)paren, heeft een leuke eetheok. Koelkast, kookplaat buiten. Gehele jaar geopend.

eigghuts@gmail.com

Cloakcaravanpark

In het noordoosten van Schotland ook. Vier mijl zuidelijk van Stonehaven. Buiten de kistweg.  Donnotad Caste  is op geringe afstand. Het leuke dorp Catterlink is nabij.   Aberdeen ligt op 20 minuten afstand. Wasserij, WiFi, speeltuin, bosrijke omgeving. Voor maximaal 8 personen.

info@cloakcaravanpark.co.uk

 

Informatie www.visitscotland.com