Lekkerste gourmetten en mooiste tuinen

Op de brandnieuwe website 'Gourmet Garden Trails' vindt je een gecombineerd aanbod van de culinaire hoogstandjes en de fraaiste tuinen. In Kent., Essex en Herforshire en in het verlengde ervan Peak District & Derbyshire en  Cheshire. Horeca-gelegenheden over de streek verspreid, van zeevruchten  aan de kust tot verzorgde tuinen in het binnenland.

Het is een waardevolle ondersteuning bij het plannen van een reis waarin de focus ligt op de gene4ugten van lekker eten en fascinerende tuinen. De site biedt een keur aan routes en bezienswaardigheden.  Routes die door de wijnbergen voeren, over straten langs de kust en alles wat er tussen ligt. In het zuiden de wijngaarden van Kent, het rijke erfgoed van Herfordshire met koninklijke verbintenissen en gegidste touren door de landerijen, huisgemaakte lekkernijen en streekproducten in Essex.  In het noorden de natuurlijke schoonheid van Peak District en Derbyshire over de adembenemende Monsal Trail.

Cheshire doet het met schilderachtige dorpen en vooral ook fascinerende tuinen. Experts laten hun kennis op de bezoekers los. Een lijst van aanbevolen resturants die variëren van Spa-hotels  tot gemoedelijke Landpubs die een oneindige keur aan producten serveren. Informatie over evenementen,met name Foodle-festivals, opengestelde parken enzovoort. 

Voor verdere informatie: www.gourmetgardentrails.com  

 

Op de foto's van llinks naar rechts:

Triptree Essex, Waffle House Hertfordshire, Wivenhouse Hotel Essex, Hall Lees Park Peaks, Penshurst Place Kent, Tatton Park Cheshire, The Bakewall Puddingsho Peaks, The Sun Kent, Ashridges Estate Hertfordshire, Chester Gros Venor Hotel Chester, Cholmondely Arms Cheshire, East Lodge Hotel Peaks en Folkestone Harbour Arm Kent.