Gevarieerd aanbod in Verenigd Koninkrijk

Gevarieerd aanbod in Verenigd Koninkrijk

Er is een nieuwe gelegenheid om de highlights van Londen op gerieflijke wijze tot je te nemen. In  de Vintage Routemaster dubbeldekker, waarin je achterover geleund in een luxe stoel de paradepaardjes voorbij ziet draven. En dat onder het genot van thee met warme scones, sandwiches of andere lekkernijen.

VERBORGEN GROEN

ales beschikt in Caithness, in het hoge noord van Schotland, over een bed and breakfast. Hier, in The Granary Lodge, kun je voor een schappelijke prijs onder de koninklijke wol.  Deze optrek bevat 10 kamers en staat op het terrein van het 16e eeuwse Castle of Mey.

 

LOGEREN BIJ CHARLES

Charles The Prince of WHet pand was eigendom van de koningin-moeder .  Het onderging een grondige renovatie. Je hebt een vrij uitzicht op de Noordzee en op een heldere dag ontwaar je de Orkney eilanden.

 

WANDELEN

 

Engeland is een eldorado voor wandelaars. Nu zijn de zeven mooiste lange afstand wandelingen samengebracht i n England’s Great Walking Trails. Ze laten je kennis maken met de kunstplaatsen in het zuidw4esten van Engeland en Norfolk en ontsluiten de woeste natuur van de Pennines, gaan langs de Hadrian’s Wall. Vliegtuif en/of boot brengen je vanuit Nederland gemakkelijk aan het vertrek.

Via de site kun je zelf al een keuze maken en genieten van het vooruitzicht.

 

WALES

 

Verder zijn de leukste stranden en badplaatsen van Noord Wales een verademing voor wie weg wil van de drukte.  Je kunt niet om de Rhossili Bay heen, want dat is één van de beste van het Verenigd Koninkrijk. Een combinatie van mooie zandstranden en gezellige badplaatsen.

 

Voor informatie: www.visitbritain.nl