Toeristische wandelkaart voor Noordoost Veluwe

Er is  een unieke wandelkaart voor de Noordoost Veluwe. De fraaiste brokken natuur in en om de gemeenten Epe, Hattem en Heerde zijn in kaart gebracht, in combinatie met diverse Klompenpaden.

De wandelroutes leiden door de fraaiste delen van het bos- en heidegebied, met inbegrip van natuurgbied De Renderklippen en de daar gevestigde schaapskooi die wekelijks enkele duizenden bezoekers trekt. Het gaat om 45 routes ie in lengte variëren van 3 tot 18 kilometer. Aan één kant de gemeenten Hattem en Heerde; aan de andere kant de gemeente Epe. De kaart vermeldt alle restaurants en parkeerplaatsen plus de bezienswaardigheden.

Het is een initiatief van Ronduit Hattem, Visit Heerde en de stichting promotie gemeente Epe. Waterschap vallei en Veluwe, Staatsbosbeheer, de stichting Geldersch Landschap en Kasteelen en de stichting Landschapsbeheer Gelderland maken de uitgave mogelijk.  De wandelkaart kost 5,95 euro en is verkrijgbaar bij de Toeristische Informatiepunten in Heerde en Hattem plus de VVV in Epe.