France Montagnes

De Franse bergen hebben voor het nieuwe seizoen een aantrekkelijk menu samengesteld. Het biedt veel variatie voor junioren en senioren.  

 

#MORZINE 

Beleef de natuur! Ga slapen onder de sterren in ‘Les Bulles des Mines d’Or’. Een heerlijk bed, 360° panorama en een ontbijt met uitzicht op de bergtoppen. Open tot eind september. 

#SAINT-GERVAIS

Elke woensdag in augustus organiseert het Office du Tourisme van Saint-Gervais ‘Les deux bouts de la nuits’ : een hike (1,5 uur) en overnachting in de omgeving van Vallon de Miage. Dit onder begeleiding van een ervaren berggids. 

#LE GRAND BORNAND

Lekker sportief: de Tour du Danay op de e-bike. Je kunt deze nieuwe route starten vanuit Le Grand-Bornand, La Clusaz of Saint-Jean-de-Sixt. Bij de Tour volg je een gemarkeerd bospad van ruim 10 kilometer met adembenemend uitzicht op het Aravis gebergte. Ook toegankelijk voor de wandelaar! Een e-bike huren? Kijk hier voor meer info!

 

#LA PLAGNE

Ook in La Plagne zijn er vele fietsroutes voor de e-bike. Nieuw deze zomer: 'E-spots’ voor de elektrische mountainbike. Ideaal!